Termeni si conditii

 Va rugam verificati integritatea fizica a coletelor,integritatea continutului  in momentul in care le primiti de la Fan Courier, GLS, Sameday sau Cargus in prezenta curierului si cereti intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor daca produsele prezinta urme de deteriorare. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

Promotiile sunt valabile in limita stocului disponibil.

 Prin utilizarea acestui website, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Accesul si utilizarea site-ului www.bluedio.ro sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor aplicabile. Vizitand si utilizand acest website, acceptati automat termenii si conditiile de mai jos. In cazul clientilor persoane juridice,  termenii si conditiile de mai jos vor tine loc de contract cu care ati fost de acord prin utilizarea acestui site.

Pentru alte detalii email office@bluedio.ro

Atentie : preturile produselor aduse pe comanda se poate modifica , asta in functie de cursul leu-usd si ne asumam aceat drept ,costul transportului se poate modifica in functie de planul tarifar sau zona de livrare al firmelor de curierat partenere sau cele alese de catre client.

Ne rezervam dreptul de a anula comenzile a caror produse sau servicii au preturile afisate eronat, daca produsul nu este in stoc si nu se mai poate achizitiona de la producator/distibuitor.

Caracteristicile tehnice prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pozele pot fii informative, continutul pachetului poate fi modificat de catre producator fara sa anunte. Pentru mai multe detalii va rog sa ne contactati pe email la office@bluedio.ro
Nu ne asumam modificarile la specificatii, continutul pachetului sau forma facute de catre producator.
Unele cuvinte sau aplicatii pot aparea in alta limba decat cea selectata ( romana sau engleza ) ele neputand fi traduse sau nu se folosesc in Romania,  ele se vor revizui la urmatoarele updaturi.

 Definitii

De ce sa ne alegeti pe noi?

Informatii utile

Modalitati de plata

Livrarea produselor

Informatii garantie

Conditii de returnare a produselor

Informatii service

Informatii facturare

Confidentialitatea datelor si cookie - GDPR

Formulare utile

ANPC