Informatii utile

Inainte de pornirea aparatului va rugam sa tineti cont de:

Manualul de utilizare este pus la dispozitie pentru a ghida utilizatorul cu privire la functionalitatea dispozitivului. Acesta nu este un certificat al tehnologiei. Unele functii pot varia datorita modificarilor, software-ului sau datorita greselilor de printare. 

 Masuri de siguranta 

Pentru utilizarea corecta a aparatului, inainte de a o folosi, va rugam sa cititi cu atentie instructiunile de utilizare. 

• Folositi doar bateria si incarcatorul livrate de compania noastra. In cazul in care folositi alte produse neconforme, puteti intampina diverse probleme cum ar fi supraincalzirea produsului.

• Pentru a beneficia de folosire indelungata si la capacitate maxima a bateriei, va rugam ca inainte de prima pornire sa incarcati bateria pentru 8 – 12 ore.

Nu aruncati produsul sau bateria in foc, exista risc de explozie.

• Timpul de folosire al produsului se afla in legatura directa cu conditiile de mediu. La temperaturi extreme timpul de functionare al produsului va fi mai scurt, bateria descarcandu-se mai repede.

• Temperatura recomandata pentru utilizarea dispozitivului este 5-35°C,la temperaturi care nu se incadreaza in intervalul anuntat anterior ati putea intampina probleme cu functionalitatea ecranului si a touchscreenului,a semnalului sau alte anomalii, acumulatorul nu mai functioneaza la parametrii normali, se descarca mai repede, telefonul se poate stinge chiar daca ne arata care este 40%60%80% incarcat .

• Nu folositi produsul in conditii de temperaturi   foarte scazute sau foarte ridicate sau in medii umede sau cu mult praf. De asemenea, nu  lasati produsul sub lumina directa a soarelui.

• Nu loviti produsul si evitati socurile puternice.

• In cazul in care ati varsat apa sau orice alt lichid pe suprafata produsului, va trebui sa il opriti imediat si sa il stergeti cu o carpa moale.

• Nu atingeti incarcatorul, cablul de alimentare sau priza cu mainile ude. Acest lucru poate conduce la soc electric.

• Nu demontati produsul sau accesoriile si nu incercati sa reparati produsul. Demontarea produsului conduce la pierderea garantiei.

 Pozele din manual sau cele afisate pe site  pot diferi fata de produsul real,din greseli de redactare,tiparire,sau poze oferite eronat de catre producator.Pentru aceste erori nu ne asumam raspunderea.Daca gasiti neconcordante va rugam sa ne anuntati pe mail la infomagazin@yahoo.com.

 Manualele de instalare/folosire pot fi generale si pot aparea neconcordante, va rugam verificati specifiicatiile afisate pe site pentru produsele dorite.

 

  Caracteristicile tehnice prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii va rog sa ne contactati la numerele de telefon 0748394478 sau office@bluedio.ro
Nu ne asumam modificarile facute de catre producator.

Alte informatii le puteti cere pe office@bluedio.ro